UČITAVANJE STRANICE :)

01 487 3025
01 487 3025
TREBATE POMOĆ? NAZOVITE NAS NA: 01 487 3025
Posjetite nas u Zagrebu, Vlaška 7

Klub vjernosti

Unesite Vaše podatke za prijavu u klub vjernosti

Prijava

Utega obostrana čvrsta za ingvinalnu herniju


CIJENA: 366,00 kn
ŠIFRA: 6351

6351 GIBORTHO- Utega obostrana na gumenom pojasu za ingvinalnu,femoralnu i skrotalnu kilu s pelotom

Pojas za ingvinalnu herniju koristi se kod reducibilne jednostrane i/ili obostrane ingvinalne hernije. Pojas ima pomične jastučiće (pelote) koji se pričvršćuju čičkom te ih je moguće pomicati sukladno mjestu izboja hernije (kile). Čak iako je preponska kila izbila samo na jednoj strani, dobro je, radi preventive, ostaviti na pojasu oba jastučića (pelote). Kontraindikacije su nereducibilne hernije.

Kako biste odredili veličinu pomagala, neophodno je isprobati ga kako biste vidjeli  odgovara li vam i kako biste razumjeli kako ćete ga kasnije sami koristiti. Zabranjeno je upotrebljavati ovo pomagalo za nešto što nije navedeno u indikacijama. Čuvajte pomagalo na suhom mjestu, dalje od izvora topline, vlage i svjetlosti. Potrebno je kožu zaštiti u slučaju oštećenja kože. Pomagalo se ne smije predugo nositi bez medicinskog nadzora.

UPUTE ZA ODRŽAVANJE:

Perite pomagalo ručno u vodi na temperaturi do 40˚C koristeći blagi sapun ili prašak za pranje. Isperite i omogućite da se pomagalo suši u ispruženom položaju. Nemojte peglati pomagalo.

SASTAV: pamuk, tijelo pojasa se sastoji od polivinila, elastin

VELIČINE: mjeri se opseg struka 

Opseg struka u cm75-90cm90-105 cm105-120 cm
VeličinaSM

L

POMAGALO se može izdati i na doznaku HZZO-a

  • Space

NATRAG U KATEGORIJU (STEZNICI I ORTOZE)