UČITAVANJE STRANICE :)

01 487 3025
01 487 3025
TREBATE POMOĆ? NAZOVITE NAS NA: 01 487 3025
Posjetite nas u Zagrebu, Vlaška 7

Klub vjernosti

Unesite Vaše podatke za prijavu u klub vjernosti

Prijava

THAI ulje Namman Muay


CIJENA: 50,00 kn
ŠIFRA: THAI002/003

Thai ulje Namman Muay 120ml/450ml

Analgetsko ulje saveznik je ublažavanju postojećih tegoba i sprječavanju novih. Aktivni sastojci potiču cirkulaciju, umiruju bolove a koriste ih svi, od rekreativaca do profesionalnih sportaša.

Popis blagodati ovog tajlandskog proizvoda toliko je raznovrstan da veliku korist u njemu pronalaze i osobe koje svoje tijelo guraju do izvanprosječnih granica - profesionalni sportaši. Bilo da ste borac u ringu, atletičar na strunjačama, trkač na stazi, nogometaš na travnjaku ili rekreativac - ulje će postati vaš glavni saveznik u borbi protiv boli.

Ulje nanosite umjereno na područja izložena udarcima, nagnječenjima, iščašenjima, i energično utrljajte dok ga koža ne upije.

Ulje je analgetik - služi ublažavanju bolova, a njegovi aktivni sastojci smanjuju i upale i dobri su za krvotok. Ulje zagrijava tijelo i pomaže kod oporavka. Utrljava se u potkoljenicu, rist i na dijelove koji su podložni udarcima

Upozorenje : Samo za vanjsku uporabu. Izbjegavati dodir s očima i usnom šupljinom. Ulje se ne smije koristiti na inficiranoj koži.

Način upotrebe : Utrljati u kožu prije ili nakon treninga.

Uvjeti čuvanja : Čuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece.

Ulje se prodaje u bočicama od 120ml (50,00 kn) ili 450ml (150,00 kn).

Ključne riječi: namman muay, krema, boks, tajlandski boks, thai, thai krema, ulje, tajlandsko ulje,sport, analgetska krema, ublažavanje bolova, otekline,


  • Space

NATRAG U KATEGORIJU (KREME I GELOVI PROTIV BOLOVA)