UČITAVANJE STRANICE :)

01 487 3025
01 487 3025
TREBATE POMOĆ? NAZOVITE NAS NA: 01 487 3025
Posjetite nas u Zagrebu, Vlaška 7

Klub vjernosti

Unesite Vaše podatke za prijavu u klub vjernosti

Prijava

Thai krema Namman Muay


CIJENA: 65,00 kn
ŠIFRA: thai001

Thai krema Namman Muay 100 g

Namman Muay krema sadrži aktivne sastojke koji opuštaju mišiće, efektno ublažuju bol u mišićima, bol kod istegnuća, uganuća, artritisa, modrica i reumatske bolove. Aktivni sastojci prodiru u kožu i pružaju topao osjećaj, što pomaže kod cirkulacije.

Kremu nanosite umjereno na bolno područje, nježno masirajte dok ju koža ne upije. Koristite je tri do četiri puta dnevno, prije i poslije treninga kako bi spriječili i ublažili ukočenosti i bolove u mišićima.

Krema je analgetik - služi ublažavanju bolova, opušta mišiće, efektno ublažava bol u mišićima, pomaže kod istegnuća, uganuća, artritisa, modrica i reumatskih bolova.

Aktivni sastojci prodiru u kožu i pružaju topao osjećaj ta tako pomaže kod cirkulacije.

Krema zagrijava dio tijela na koji se nanese, i zahvaljujući analgetskim svojstvima pruža olakšanje. Prikladna je za korištenje prije i nakon treninga, vrlo je sigurna i ne uzrokuje nuspojave.

Upozorenje : Samo za vanjsku uporabu. Izbjegavati dodir s očima i usnom šupljinom. Ulje se ne smije koristiti na inficiranoj koži.

Način upotrebe : Utrljati u kožu prije ili nakon treninga.


Ključne riječi: namman muay, krema, boks, tajlandski boks, thai, thai krema, ulje, tajlandsko ulje,sport, analgetska krema, ublažavanje bolova, otekline,  • Space

NATRAG U KATEGORIJU (KREME I GELOVI PROTIV BOLOVA)