UČITAVANJE STRANICE :)

01 487 3025
01 487 3025
TREBATE POMOĆ? NAZOVITE NAS NA: 01 487 3025
Posjetite nas u Zagrebu, Vlaška 7

Klub vjernosti

Unesite Vaše podatke za prijavu u klub vjernosti

Prijava

Šešir Vito baby


CIJENA: 164,00 kn
ŠIFRA: 1529-326

Šešir Vito baby

Šeširi sa UV zaštitom

SOLE MIO odjeća prati najnovije modne trendove, a tehnologijom izrade i odabirom materijala u potpunosti štiti od UV zračenja i doprinosi našem zdravlju i zdravlju naše djece u budućnosti. Prilikom kreiranja SOLE MIO kolekcije korištena su najnovija tehnološka rješenja kao i odrednice europskih standarda, preporuke Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i krovne Europske organizacije dermatologa Euroskin. SOLE MIO kolekcija napravljena je od visokokvalitetne prede Modal Sun (prirodna celulozna vlakna) u čije su niti upleteni UV blokeri u obliku pigmenta, a kao rezultat toga postignuta je potpuna UV zaštita potpuno otporna na pranja. Osim UV zračenja odbija i znatan dio sunčevog IC (infracrvenog) zračenja što pogoduje povoljnijoj mikroklimi i ugodnijem nošenju. Odabirom prede i tehnologije tkanja tkanine kolekcije SOLE MIO gustoćom maksimalno priječe prolaz UV zraka, kako u suhom tako i u vlažnom i rastegnutom stanju. Oblik prede osigurava povoljnu mikroklimu (8-10°C niža temperatura - efekt hlađenja), oslobađajući tijelo od vlage i znoja kapilarnim efektom , a njegova evaporacija na površini tkanine dodatno hladi i povoljno djeluje na organizam. Tkanina ima faktor zaštite UPF 50+ i pogodna je za bebe i ljude sa osjetljivom kožom (alergije na sunce i sl.).

Tkanina od koje su izrađeni šeširi sadrži visoki postotak nanočestica titanij dioksida, inkorporiranog u molekularnu strukturu niti. Takav sastav tkanine zaustavlja 99,92 % UV zračenja, a ujedno reflektira i veliki dio toplinskog zračenja sunca, što rezultira zaštitnim faktorom daleko većim od UPF 50 i temperaturama ispod šešira ili kape do 8°C nižim nego u okolini. Također, materijal posjeduje svojstvo izrazite mikro-kapilarnosti i isparavanjem sve vlage i znoja izaziva dodatni efekt hlađenja.

Važno je napomenuti da je kompletna linija UV zaštitne odjeće proizvedena u Hrvatskoj i testirana na Tekstilno-tehnološkom fakultetu i Institutu Ruđer Bošković u Zagrebu.

* vez i ozračnici sa UV osjetljivim koncem, uzica sa sigurnosnom kopčom i UV osjetljivom perlicom; prosječna dužina stražnjeg plašta 11 cm (važi za vel: 51), a za ostale dužina plašta ovisi o veličini

Veličina šešira
Opseg glave (cm)
Dob
390-1 mjesec
41
433 mjeseca
453-6 mjeseci
476-12 mjeseci
49
511-3 godine
533-5 godina
55od 5 godina na više
57odrasla ženska glava 
59odrasla muška glava
61 
63
  • Space
  • Šešir Vito baby
  • Šešir Vito baby
  • Šešir Vito baby

NATRAG U KATEGORIJU (ŠEŠIRI)