UČITAVANJE STRANICE :)

01 487 3025
01 487 3025
TREBATE POMOĆ? NAZOVITE NAS NA: 01 487 3025
Posjetite nas u Zagrebu, Vlaška 7

Klub vjernosti

Unesite Vaše podatke za prijavu u klub vjernosti

Prijava

CELLIANT KLASIČNI JASTUK - OPTY


CIJENA: 475,00 kn
ŠIFRA: Art.392

CELLIANT KLASIČNI JASTUK - OPTY 

Zdravo spavanje

Vanjska navlaka je od Cellianta s molekulama srebra tako da osim što popravlja cirkulaciju u vratnom dijelu, olakšavajući tako protok krvi i kisika do mozga, istovremeno djeluje antibakterijski i antialergijski. Sa stražnje strane jastuka nalazi se 3D mreža koja jastuku daje prozračnost. Punjenje je od mljevene Memory pjene. Preporuča se osobama koji zbog srčanih problema moraju spavati na povišenom, kod ljudi koji pate od bolova u vratnoj kralježnici te zbog toga imaju glavobolje, vrtoglavice ili šumove u ušima te ljudima koji pate od apneje, refluksa, kao i kod problema sa visokim i niskim tlakom. Jastuci OxO - imaju dvostruku funkciju: ortopedsku (drže vrat i glavu u pravilnom položaju) i terapeutsku (oslobađa vratne žile i pospješuje protok krvi i kisika u mozak). 


Upozorenje: Proizvodi OXYGEN OPTIMAL/CELLIANT nisu namijenjene za zaštitu od mehaničkih, toplinskih ili kemijsko / bioloških rizika ili za zaštitu od električne struje. Oštećeni proizvodi smanjuju performanse proizvoda ali njihovo korištenje ne ugrožava zdravlje korisnika.


Proizvodi ne sadrži nikakve poznate tvari koje mogu izazvati alergijske reakcije.


Proizvodi su usklađeni s Direktivom za medicinske proizvode MDD 93/42/EEZ, Oeko-Tex Standardom, te Zakonom o medicinskim proizvodima (NN 76/13).
  • Space

NATRAG U KATEGORIJU (ANATOMSKI JASTUCI)