UČITAVANJE STRANICE :)

01 487 3025
01 487 3025
TREBATE POMOĆ? NAZOVITE NAS NA: 01 487 3025
Posjetite nas u Zagrebu, Vlaška 7

Klub vjernosti

Unesite Vaše podatke za prijavu u klub vjernosti

Prijava

CELLIANT ANATOMSKI JASTUK - OXY


CIJENA: 475,00 kn
ŠIFRA: Art.391

CELLIANT ANATOMSKI JASTUK - OXY

Zdravo spavanje

Anatomski jastuk oxy punjen je najfinijom memory pjenom, sa navlakom od Cellianta i molekulama srebra. Namijenjen je osobama koje imaju problema u vratnom dijelu kralježnice, pate od spondiloze ili zakrčenja vratnih žila ili jednostavno žele spavati na anatomski prilagođenom jastuku. Dakle, anatomskog je oblika kako bi glavu tokom noći držao u pravilnom položaju, dok Celliant potiče vratnu cirkulaciju i oslobađa dotok krvi i kisika u mozak. Samim time smanjuju se glavobolje, vrtoglavice i pritisak u ušima, izazvan lošom vratnom cirkulacijom, smanjuju se i trnci u prstima i rukama, bolovi u vratu i ramenima i potiče se zdrav i dubok san. Osim navlake od Cellianta koja radi terapiju, srebro djeluje antibakterijski i antialergijski, a  sa strane se nalazi i 3d mreža koja jastuku daje prozračnost i odvodi vlagu dalje od jastuka tako da spavate u čistom i sigurnom okruženju.


Upozorenje: Proizvodi OXYGEN OPTIMAL/CELLIANT nisu namijenjene za zaštitu od mehaničkih, toplinskih ili kemijsko / bioloških rizika ili za zaštitu od električne struje. Oštećeni proizvodi smanjuju performanse proizvoda ali njihovo korištenje ne ugrožava zdravlje korisnika.


Proizvodi ne sadrži nikakve poznate tvari koje mogu izazvati alergijske reakcije.


Proizvodi su usklađeni s Direktivom za medicinske proizvode MDD 93/42/EEZ, Oeko-Tex Standardom, te Zakonom o medicinskim proizvodima (NN 76/13).

  • Space

NATRAG U KATEGORIJU (ANATOMSKI JASTUCI)