UČITAVANJE STRANICE :)

01 487 3025
01 487 3025
TREBATE POMOĆ? NAZOVITE NAS NA: 01 487 3025
Posjetite nas u Zagrebu, Vlaška 7

Klub vjernosti

Unesite Vaše podatke za prijavu u klub vjernosti

Prijava

Anticelulitna masaža


CIJENA: 150,00 kn
ŠIFRA: anticel.mas.

Anticelulitna masža

Masaža

Kvalitetnom i stručnom anticelulitnom masažom smanjuje se količina masnih stanica, potiče cirkulacija što dovodi do detoksikacije organizma i rješavanje otpadnih tvari.  Anticelulitna masaža vratit će elastičnost koži i podići tonus mišića. Toplina trenja koja nastaje prilikom tretmana, razbija masne čvoriće i stimulira protok limfe. Također direktno djeluje na one dijelove tijela, poput unutarnje strane koljena i gornjeg vanjskog dijela bedra, na koje se teško utječe vježbanjem.  Potrebno je više tretmana da bi anticelulitna masaža u potpunosti ostvarila očekivanja.

Izbjegavajući cigarete i alkohol, uz redovnu tjelovježbu, pijenje dovoljnih količina vode i pravilnu prehranu, baziranu na više svježeg voća i povrća, možete i sami doprinjeti smanjenju problema s celulitom. Vitamin C vrlo je važan u proizvodnji kolagena koji je odgovoran za čvrstoću kože, pa će konzumiranje namirnica bogatih tim vitaminom također pomoći u borbi protiv celulita.

Anticelulitna masaža traje 30 minuta. Za dogovor oko termina potrebno je kontaktirati prodavaonicu na telefon 01/487-3025.


  • Space

NATRAG U KATEGORIJU ()