UČITAVANJE STRANICE :)

01 487 3025
01 487 3025
TREBATE POMOĆ? NAZOVITE NAS NA: 01 487 3025
Posjetite nas u Zagrebu, Vlaška 7

Klub vjernosti

Unesite Vaše podatke za prijavu u klub vjernosti

Prijava

Medicinska masaža cijelog tijela


CIJENA: 250,00 kn
ŠIFRA: med.mas.

Medicinska masaža cijelog tijela

Masaža

Medicinska masaža je metoda fizikalne terapije koja se služi nizom sustavnih pokreta na tijelu s ciljem manipulacija tjelesnim tkivima (kožom, potkožjem, mišićima i mišićnom fascijom ). Izvodi se rukama u svrhu izravnog ili neizravnog djelovanja na mišićni i živčani sustav te cirkulaciju krvi i limfe. Zbog pojačane hiperemije, koža nakon masaže dobija izgled zategnutosti i elastičnosti.Kod medicinske masaže dolazi do poboljšanja cirkulacije, poboljšava se opskrba kisikom i hranjivim sastojcima kao i eliminacija štetnih tvari iz metabolizma kao i ugljičnog dioksida iz krvi. Medicinska masaža može biti upotrijebljena kao primarna terapijska intervencija ili kao dodatak ostalim terapeutskim tehnikama.

Terapeutski ciljevi i indikacije za medicinsku masažu :
  • -mobilizacija međutkivnih tekućina,
    -smanjenje spazama,
    -poboljšanje krvotoka lokalno,
    -smanjenje mišićne boli i ukočenosti
    -prevencija ili otklanjanje miogeloza

Drugi terapeutski efekti masaže uključuju relaksaciju mišića. Masažom se smanjuje napetost mišića i poboljšava cirkulacija u tretiranom dijelu tijela. Mišićna relaksacija može biti rezultat pojačane stimulacije receptora čime se povećava broj signala koji stižu do leđne moždine, što rezultira promjenama u refleksim putovima i ima učinak smanjenja mišićne napetosti. Često se nakon tretmana može zamijetiti poboljšanje raspoloženja, samopouzdanja kao ismanjenje tjeskobe. Ovaj fenomen je rezultat olakšanja fizikalnih simptoma i boli, a može biti povezan i sa ublažavanjem napetosti. Ukoliko imate zdravstveni problem, medicinska masaža može biti sastavni dio terapeutskog plana.

Medicinska masaža cijelog tijela traje 60 minuta. Za dogovor oko termina potrebno je kontaktirati prodavaonicu na telefon 01/487-3025.


  • Space

NATRAG U KATEGORIJU ()