UČITAVANJE STRANICE :)

01 487 3025
01 487 3025
TREBATE POMOĆ? NAZOVITE NAS NA: 01 487 3025
Posjetite nas u Zagrebu, Vlaška 7

Klub vjernosti

Unesite Vaše podatke za prijavu u klub vjernosti

Prijava

Jastučić za prednji dio stopala


CIJENA: 210,00 kn
ŠIFRA: BOR137080

Jastučić za prednji dio stopala

Njega stopala

Jastučić za prednji dio stopala koristi se za sprječavanje i ublažavanje pritiska u prednjem dijelu stopala, npr. prilikom dugog stajanja ili hodanja u visokim petama. Pritisak na prednji dio stopala će kroz djelovanje silikonskog jastučića „popustiti“,a „tekstilni“ dodatak će ga još dodatno zaštititi. Tekstilni dodatak brine za korektnu i trajnu fiksaciju silikonskog jastučića na mjestu pritiska. Indikacije: različite vrste pritisaka.

Pakiranje: 1 par

Veličina: large - od broja cipele 41 i veće, small - do broja cipele 40.

PediSoft Texline je provjerena kvaliteta s tekstilnom presvlakom. Prednosti PediSoft TexLine serije: dugotrajan, otporan i višekratno upotrebljiv; vrlo čist i koži ugodan; zahvaljući svojoj tekstilnoj presvlaci je vrlo udoban tijekom nošenja; periv u perilici na 30 stupnjeva C.   

Silikonski jastučić za prednji dio stopala optimalno raspoređuje pritisak i štiti od dodatnog vanjskog pritiska. Vraća se u prvobitan položaj nakon nošenja zahvaljujući svom memory efektu.

  • Materijal: tekstil i silikon
  • Veličina: small, large

Ključne riječi: Jastučić za prednji dio stopala,Njega stopala,sprječavanje pritiska,ublažavanje pritiska,prednji dio stopala,visokim petama,dugo stajanje,trajna fiksacija,pritisak/p>

  • Space

NATRAG U KATEGORIJU (SEPARATORI)