UČITAVANJE STRANICE :)

01 487 3025
01 487 3025
TREBATE POMOĆ? NAZOVITE NAS NA: 01 487 3025
Posjetite nas u Zagrebu, Vlaška 7

Klub vjernosti

Unesite Vaše podatke za prijavu u klub vjernosti

Prijava

Gibaud - MANUGIB® Ortoza za ruku i ručni zglob


CIJENA: 222,00 kn
ŠIFRA: 6570

MANUGIB® Ortoza za ruku i ručni zglob 

Ozljede ručnog zgloba

Gibaud ortoza za ruku i ručni zglob koristi se za smanjenje boli uz umjerenu imobilizaciju ručnog zgloba i ruke u funkcionalnoj poziciji. Podupirući jastučići ograničavaju prijenos vibracija na bolne tetive. Ortoza je prikladna za dugoročno nošenje i svakodnevne zadatke. Lagana, prozračna 3D tkanina prilagođava se anatomiji ruke. Ergonomski dizajn ograničava bolne pokrete, a omogućava funkcionalne pokrete. Pomagalo je u obliku rukavice za lakše pozicioniranje s jednim preklopom za podešavanje. Ortoza je indicirana kod: tendinitisa, tenosynovitisa u fleksoru i ekstensoru ručnog zgloba, styloiditis cubitalias,osteoartritis ručnog zgloba, reumatoidnog artritisa,boli, nestabilnosti.

ODRŽAVANJE:  

  • Čuvajte pomagalo dalje od jakih izvora topline. Pomagalo perite ručno sapunom u toploj vodi (maksimalna temperatura 40⁰C). Sušite pomagalo ispruženo, dalje od jakih izvora topline (radijator, sušilica).

*Proizvod je moguće izdati preko HZZO-a (doznaka). 

VELIČINE:

  • Ovo pomagalo postoji posebno za lijevu i za desnu ruku. Izmjerite opseg oko ručnog zgloba i pogledajte koja vam veličina odgovara prema donjoj tablici

Opseg ručnog zgloba u cm:

13-17,5

17,5-22

Veličina:

1D - desna ruka

1L - lijeva ruka

2D - desna ruka

2L - lijeva ruka

  • Space

NATRAG U KATEGORIJU (STEZNICI I ORTOZE)