UČITAVANJE STRANICE :)

01 487 3025
01 487 3025
TREBATE POMOĆ? NAZOVITE NAS NA: 01 487 3025
Posjetite nas u Zagrebu, Vlaška 7

Klub vjernosti

Unesite Vaše podatke za prijavu u klub vjernosti

Prijava

Gibaud - Pojas za ingvinalnu herniju


CIJENA: 288,00 kn
ŠIFRA: 6089

Pojas za ingvinalnu herniju

Preponska kila

Pojas za ingvinalnu herniju koristi se kod reducibilne jednostrane i/ili obostrane ingvinalne hernije. Pojas ima pomične jastučiće (pelote) koji se pričvršćuju čičkom te ih je moguće pomicati sukladno mjestu izboja hernije (kile). čak iako je preponska kila izbila samo na jednoj strani, dobro je, radi preventive, ostaviti na pojasu oba jastučića (pelote). Moguća kontraindikacija za nošenje ovoj pojasa bi bila nereducibilna hernija.

Kako biste odredili veličinu pomagala, neophodno je isprobati ga kako biste vidjeli  odgovara li vam i kako biste razumjeli kako ćete ga kasnije sami koristiti. Zabranjeno je upotrebljavati ovo pomagalo za nešto što nije navedeno u indikacijama. Čuvajte pomagalo na suhom mjestu, dalje od izvora topline, vlage i svjetlosti. Potrebno je kožu zaštiti u slučaju oštećenja kože. Pomagalo se ne smije predugo nositi bez medicinskog nadzora.

UPUTE ZA ODRŽAVANJE:

  • Perite pomagalo ručno u vodi na temperaturi do 40˚C koristeći blagi sapun ili prašak za pranje. Isperite i omogućite da se pomagalo suši u ispruženom položaju. Nemojte peglati pomagalo.

SASTAV:

  • pamuk
  • tijelo pojasa se sastoji od polivinila.
  • elastin

Opseg struka u cm:

76-89

89-104

104-117

Veličina:

1 / S

2 / M

3 / L

 

POMAGALO SE MOŽE IZDATI I NA DOZNAKU HZZO-a. Naziv proizvoda na listi HZZO-a: Utega jednostrana ili obostrana  na gumenom pojasu za ingvinalnu, femoralnu i skrotalnu herniju (kilu) s pelotom  

Ključne riječi: Pojas za ingvinalnu herniju,Preponska kila,jednostrana hernija,obostrana hernija,pomični jastučići,kontraindikacija,nereducibilna hernija

  • Space
  • Gibaud - Pojas za ingvinalnu herniju

NATRAG U KATEGORIJU (STEZNICI I ORTOZE)