UČITAVANJE STRANICE :)

01 487 3025
01 487 3025
TREBATE POMOĆ? NAZOVITE NAS NA: 01 487 3025
Posjetite nas u Zagrebu, Vlaška 7

Klub vjernosti

Unesite Vaše podatke za prijavu u klub vjernosti

Prijava

Gibaud - Abdominalni pojas


CIJENA: 395,00 kn
ŠIFRA: 6364

Elastični trbušni pojas

Abdominalni pojas

Gibaud elastični trbušni pojas koristi se kod problema sa pupčanom kilom te za umjereno podržavanje oslabljene abdominalne stijenke. Također, s obzirom na podupirače sa lumbalne strane, može se koristiti i kod bolova u donjem dijelu leđa. Pacijenti koji trebaju jaču ili višu (D12) imobilizaciju ili operaciju, mogu koristiti pomagalo ako je to liječnik preporučio.

Kako biste odredili veličinu pojasa, neophodno je isprobati ga kako biste vidjeli odgovara li vam i kako biste razumjeli kako ćete ga kasnije sami koristiti. Prava veličina je ona kada maksimalnim zatezanjem pomagala oko struka dođe do toga da se krajevi pomagala preklope. Zabranjeno je upotrebljavati ovo pomagalo ako se koriste za nešto što nije navedeno u indikacijama. Čuvajte pomagalo na suhom mjestu, dalje od izvora topline, vlage i svjetlosti. Potrebno je zaštiti kožu u slučaju oštećenja kože. 

UPUTE ZA ODRŽAVANJE:

  • Perite pomagalo ručno u vodi na temperaturi do 40˚C koristeći blagi sapun ili prašak za pranje. Isperite i omogućite da se suši u ispruženom položaju. Nemojte peglati pomagalo.

SASTAV:

  • 52% poliamid, 23% pamuk i 21% elastodien; uklonjivi lumbalni podupirači
  • Samoljepljivi dio na čičak se sastoji od 100% poliamida.

VISINA POJASA:

  • 25 cm
  • Space

NATRAG U KATEGORIJU (STEZNICI I ORTOZE)