UČITAVANJE STRANICE :)

01 487 3025
01 487 3025
TREBATE POMOĆ? NAZOVITE NAS NA: 01 487 3025
Posjetite nas u Zagrebu, Vlaška 7

Klub vjernosti

Unesite Vaše podatke za prijavu u klub vjernosti

Prijava

PRAVILNIK KLUBA VJERNOSTI

Mevjema klubu vjernosti možete pristupiti svakog radnog dana u našoj poslovnici - Vlaška 7, 10000 Zagreb.

 1. Izdavatelj "Mevjema" kartice programa vjernosti je Mevjema, trgovačko uslužni obrt, vl. V. Međeral, Vlaška 7, 10 000 Zagreb, OIB: 80672338451. "Mevjema" kartica vjernosti vlasništvo je izdavatelja.
 2. Učlanjenje u "Mevjema" program vjernosti je besplatno.
 3. Članom "Mevjema" programa vjernosti može postati svaka punoljetna osoba koja prethodno ispuni pristupnicu za učlanjenje.
 4. Ispunjena pristupnica predaje se na za to predviđenom mjestu u poslovnici Mevjema, u Vlaškoj 7 u Zagrebu.
 5. Kartica "Mevjema" programa vjernosti nije sredstvo plaćanja i nije prenosiva.
 6. Kartica "Mevjema" programa vjernosti važeća je od trenutka preuzimanja.
 7. Prilikom plaćanja gotovinom, kreditnim i debitnim karticama, vrijedi pravilo 1 kuna = 1 bod. Bodovi se ostvaruju kupnjom na prodajnom mjestu Mevjema, Vlaška 7, Zagreb, pri čemu osoba treba predočiti svoju "Mevjema" karticu vjernosti.
 8. Pogodnost koju kartica "Mevjema" programa vjernosti donosi vlasniku je popust na iznos cijele kupnje za koju je član odlučio iskoristiti popust. Ovisno o sakupljenim bodovima dobiva se popust prema modelu navedenom u tablici ispod pravilnika.
 9. Član "Mevjema" programa vjernosti ne može koristiti popuste iz programa vjernosti u kombinaciji sa posebnim akcijama, odnosno popusti iz programa vjernosti ne zbrajaju se sa drugim popustima te ne vrijede za artikl sobna plaža.
 10. Sakupljene bodove nije moguće zamijeniti za gotovinu.
 11. Sakupljeni bodovi vrijede neograničeno, istekom godine dana prebacuju se u novu godinu.
 12. Ukoliko je član "Mevjema" programa vjernosti realizirao novu kupnju bez korištenja pogodnosti, nove će bodove ostvariti na temelju stvarno plaćenog iznosa na računu.
 13. Bodove je moguće koristiti kao popust nakon prve realizirane kupnje.
 14. Mevjema trg. usl. obrt obvezuje se da će u roku najkasnije 30 dana odgovoriti na upite ili pritužbe vezane za program vjernosti. Prijedloge, pritužbe i/ili primjedbe slati na info@mevjema.com
 15. Članovi programa vjernosti bit će obaviješteni e-mailom, SMS-om ili poštom o svim novostima i pogodnostima "Mevjema" programa vjernosti u roku od najkasnije 30 dana.
 16. Članstvo u "Mevjema" programu vjernosti može se otkazati pismenim putem na adresu navedenu u članku 1. Otkazom članstva prestaju vrijediti sve pogodnosti programa.
 17. U slučaju gubitka kartice, član je o tome dužan obavijestiti izdavatelja na telefonski broj 01/487-3025. Članu će se izdati nova kartica, a cjelokupno stanje bodova, od dana obavještavanja izdavatelja, prebaciti na novu karticu.
 18. Član je dužan obavijestiti izdavatelja o promjeni podataka na e-mail adresu ili broj telefona navedenih u članku 14 i 17. Mevjema trg. usl. obrt će osobne podatke članova koristiti isključivo u vlastite marketinške svrhe.
 19. Mevjema trg. usl. obrt zadržava pravo promjene Pravilnika i ukidanja programa vjernosti u svakom trenutku bez prethodne najave članovima. Predajom pristupnice član pristaje na pravila iz ovog Pravilnika. Važeći pravilnik "Mevjema" programa vjernosti nalazi se na našoj web stranici www.mevjema.com.
 20. Nakon ispunjavanja pristupnice, član će na email adresu u roku od 24 h dobiti podatke za prijavu u sustav pomoću kojih će moći pristupiti svojem profilu na Mevjeminoj web stranici www.mevjema.com te provjeriti stanje bodova i brojne pogodnosti. Ukoliko osoba nema email račun, iste podatke dobit će u Mevjemi. Stanje svojih bodova svaki član može provjeriti u Mevjemi uz predočenje Mevjema kartice.

Tablica bodova:

Za sakupljenih: Popust*:
1700 bodova -6%
4000 bodova -9%
6000 bodova -12%
8000 bodova -15%

*popust se odnosi na iznos cijele kupnje