UČITAVANJE STRANICE :)

01 487 3025
TREBATE POMOĆ? NAZOVITE NAS NA: 01 487 3025

Klub vjernosti

Unesite Vaše podatke za prijavu u klub vjernosti

Prijava

POLITIKA PRIVATNOSTI

ZAŠTITA I OBRADA OSOBNIH PODATAKA

ZAŠTITA PRIVATNOSTI, VODITELJ OBRADE I SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU PODATAKA

Ova politika privatnosti opisuje tko, u koji svrhu i na koji način obrađuje osobne podatke prikupljene korištenjem naše web stranice mevjema.com. Ovaj dokument također opisuje načine na koji se prikupljeni osobni podaci dijele i kako su zaštićeni te kako ispitanik može ostvariti prava utemeljena Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (dalje u tekstu "Uredba").

Mevjema, trgovačko uslužni obrt, obvezuje se na čuvanje privatnosti svih korisnika web stranice mevjema.com. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o korisnicima u svrhu komunikacije s Vama u slučaju ako nas kontaktirate s pitanjima, prijedlozima ili primjedbama u vezi s našim proizvodima ili poslovnoj djelatnosti. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla tj. u svrhu u koju ste nas kontaktirali. Svi djelatnici Mevjema, trgovačko uslužnog obrta, i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Voditelj obrade je Mevjema, trgovačko uslužni obrt

Mevjema, trgovačko uslužni obrt, nije imenovao službenika za zaštitu podataka, no sva pitanja vezana za zaštitu podataka mogu se uputiti na kontakt obrazac (kliknite ovdje).

KOJE VAŠE OSOBNE PODATKE PRIKUPLJAMO I OBRAĐUJEMO?

Prikupljamo i obrađujemo samo one osobne podatke koje ste naveli u kontakt obrascu:

  • ime,
  • prezime,
  • broj telefona/mobitela,
  • email

isključivo u svrhu u koju ste nas kontaktirali. Samim kontaktiranjem dali ste privolu za obradu nužnih osobnih podataka kako bismo mogli utvrditi identitet osobe za koju odrađujemo određeni zahtjev. Pravnu osnovu za obradu ovih podataka čini članak 6., stavak 1., točka (b) Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (obrada je nužna za izvršavanje ugovora u kojem je ispitanik stranka ili kako bi se poduzele radnje na zahtjev ispitanika prije sklapanja ugovora).

Navedene osobne podatke ne čuvamo u bazi podataka, već u obliku tekstualnih mailova. Nad njima ne vršimo nikakve analitičke operacije niti ih koristimo za profiliranje ispitanika.

IZVRŠITELJI OBRADE

Kako bismo omogućili ispravan rad naše web stranice, koristimo se određenim uslugama trećih strana koji se u sklopu ovog ugovora javljaju kao izvršitelji obrade.

Naša web stranica, kao informacijski sustav, nalazi se kod jednog ili više poduzeća za usluge web hostinga unutar Europske Unije. Samo u slučaju zlouporabe podataka, neovlaštenog pristupa podacima ili povrede Vaših osobnih podataka, jedno ili više poduzeća za usluge web hostinga ima pristup Vašim osobnim podacima isključivo u svrhu otklanjanja nepoželjnih okolnosti ili sprečavanja povrede ili ublažavanja posljedica povrede Vaših osobnih podataka.

Voditelj obrade ni u kojem trenutku, bez prethodno dobivene privole od ispitanika, neće osobne podatke ispitanika podijeliti ni sa kojim izvršiteljem obrade koji nije definiran u prethodnim stavkama.

PRIJENOS PODATAKA TREĆIM STRANAMA

Voditelj obrade ni u kojem trenutku, bez prethodno dobivene privole ispitanika, neće osobne podatke ispitanika podijeliti ni sa kojom trećom stranom izvan okvira gore spomenutih izvršitelja obrade.

RAZDOBLJE POHRANE PODATAKA

Vaš upit putem kontakt obrasca zajedno sa Vašim osobnih podacima čuvamo do 2 godine. Ako je zahtjev ispitanika takve prirode da ne zahtjeva period čuvanja dulji od roka izvršenja zathjeva, tada će se odmah nakon izvršenja zahtjeva i izbrisati. Ukoliko je zahtjev ispitanika takve prirode da čuvanje toga zahtjeva može pomoći u rješavanju problema istog ili drugih ispitanika, zahtjev ćemo zajedno s osobnim podacima ispitanika čuvati do 2 godine, nakon čega će svi podaci biti na siguran način uništeni.

VAŠA PRAVA
PRAVO NA PRISTUP PODACIMA

Temeljem članka 15. Uredbe o zaštiti osobnih podataka, ispitanik ima pravo zatražiti pregled i pristup svojim osobnim podacima, kao i kopiju svojih osobnih podataka ispunjenjem kontakt obrasca (kliknite ovdje), a voditelj obrade će u roku od najkasnije 15 dana ispuniti zatraženi zahtjev ukoliko je on u skladu sa Zakonom.

PRAVO NA ISPRAVAK

Temeljem članka 16. Uredbe o zaštiti osobnih podataka, ispitanik ima pravo zatražiti ispravak netočnih osobnih podataka ispunjenjem kontakt obrasca (kliknite ovdje), a voditelj obrade će u roku od najkasnije 15 dana ispuniti zatraženi zahtjev ukoliko je on u skladu sa Zakonom.

PRAVO NA ZABORAV (BRISANJE OSOBNIH PODATAKA)

Temeljem članka 17. Uredbe o zaštiti osobnih podataka, ispitanik ima pravo zatražiti brisanje osobnih podataka ispunjenjem kontakt obrasca (kliknite ovdje), a voditelj obrade će u roku od najkasnije 15 dana ispuniti zatraženi zahtjev ukoliko je on u skladu sa Zakonom.

PRAVO NA OGRANIČENJE OBRADE

Temeljem članka 18. Uredbe o zaštiti osobnih podataka, ispitanik ima pravo zatražiti ograničenje obrade svojih osobnih podataka ispunjenjem kontakt obrasca (kliknite ovdje), a voditelj obrade će u roku od najkasnije 15 dana ispuniti zatraženi zahtjev ukoliko je on u skladu sa Zakonom.

PRAVO NA PRENOSIVOST PODATAKA

Temeljem članka 20. Uredbe o zaštiti osobnih podataka, ispitanik ima pravo zatražiti prenošenje osobnih podataka njemu samom ili trećoj osobi ispunjenjem kontakt obrasca (kliknite ovdje), a voditelj obrade će u roku od najkasnije 15 dana ispuniti zatraženi zahtjev ukoliko je on u skladu sa Zakonom.

PRAVO NA PODNOŠENJE PRIGOVORA NADZORNOM TIJELU

Prema odredbi članka 77. stavka 1. Opće uredbe o zaštiti podataka, svaki ispitanik ima pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu, koje je u Republici Hrvatskoj, prema članku 4. stavku 1. Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP; www.azop.hr).


KOLAČIĆI

ŠTO SU KOLAČIĆI I ČEMU SLUŽE?
Što je kolačić?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjećujete. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok pojas informacija uključujući osobne informacije (kao što je Vaše ime ili e-mail adresa). Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promjeniti Vaše postavke internet preglednika da možete sami birati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, pobrišete spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internet preglednika i slično.

Kako onemogućiti kolačiće?

Isključivanjem kolačića odlučujete želite li dopustiti pohranjivanje kolačića na Vašem računalu. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za informacije o postavkama kolačića, odaberite web-preglednik koji koristite.

Što su privremeni kolačići?

Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju privremene podatke, poput stavki u košarici za kupnju.

Što su stalni kolačići?

Stalni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja programa internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i lozinka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu. Stalni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, čak i godinama.

Što su kolačići od prve strane?

Kolačići od prve strane dolaze s web-mjesta koje gledate, a mogu biti stalni ili privremeni. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pohraniti podatke koje će ponovo koristiti prilikom sljedećeg posjeta tom web-mjestu.

Što su kolačići od treće strane?

Kolačići treće strane dolaze s reklama drugih web-mjesta (kao što su skočne ili druge reklame) koje se nalaze na web-mjestu koje gledate. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

KOJE KOLAČIĆE KORISTIMO?

Naša web stranica na Vaše računalo postavlja samo one kolačiće koji su nužni za ispravan rad web stranice i čita ih u istu svrhu.

Popis kolačića:

  • Naziv: cookieconsent_status | Moguća vrijednost: dismiss | Svrha korištenja: evidentira da ste pročitali i prihvatili uvjete korištenja naše web stranice i kolačića koje ona koristi | Domena: mevjema.com | Rok isteka: 1 godina
  • Naziv: PHPSESSID | Svrha korištenja: sprečava maliciozne napade na našu web stranicu | Domena: mevjema.com | Rok isteka: sesija
  • Ovisno o Vašoj prijavi na Google račun, putem web karti (Google Maps) na našoj kontaktnoj stranici, Google može pratiti Vaše podatke s Google Računa. Više o kolačićima koje Google postavlja putem naše web stranice pročitajte ovdje. Nažalost, bez Google tehnologija ne bismo bili u mogućnost prikazati Vam kartu gdje se nalazimo i pružiti Vam mogućnost da Google za Vas pronađe put do naše poslovnice, stoga su ovi kolačići neophodni za rad Google karti na našoj web stranici.