UČITAVANJE STRANICE :)

01 487 3025
01 487 3025
TREBATE POMOĆ? NAZOVITE NAS NA: 01 487 3025
Posjetite nas u Zagrebu, Vlaška 7

Klub vjernosti

Unesite Vaše podatke za prijavu u klub vjernosti

Prijava

ŽELIŠ SAZNATI VIŠE O OVOJ KATEGORIJI?
Gibaud - Topli pojas - bijeli
240,00 kn
Gibaud - Topli pojas - antracit siv...
240,00 kn
Gibaud - Grijač koljena
149,00 kn
Warmies - premium janje
189,00 kn
Warmies - labrador
149,00 kn
TERMOFOR S NAVLAKOM
55,00 kn
Warmies - roza sovica
149,00 kn
Warmies - majmun
149,00 kn
KINECARE oblog za lumbalnu regiju
128,00 kn
KINECARE oblog za zglobove
99,00 kn
KINECARE maska za oči
115,00 kn
Čarape dijabetičke Reflexa thin q...
138,00 kn

Nešto više o ovoj kategoriji :)

REUMA I TERAPIJA TOPLINOM

Termoterapija je prirodna fizikalna terapijska metoda koja se sastoji u primjeni topline na osjetljiva područja tijela s ciljem smanjenja boli i opuštanja mišića, čime se postiže i povećanje opsega pokreta u zglobovima. Toplina također potiče širenje krvnih žila u području njene primjene i na taj način poboljšava opskrbu kisikom i prehranu tkiva.

Budući da mnogi reumatski bolesnici trpe bolove i osjećaju hladnoću posebno u okrajinama, logično je da će kod njih termoterapija pokazati dobre rezultate. Drugim riječima, reuma predstavlja, uz izlaganje hladnoći, glavnu indikaciju za korištenje termoterapijskih proizvoda.

Indikacije: Reuma i izlaganje hladnoći

Program termoterapijskih proizvoda renomirane francuske tvrtke GIBAUD preporučuje se za uklanjanje reumatskih bolova, posebice bolova u mišićima i tetivama. Osim osnovne toplinske zaštite pri nepovoljnim vremenskim utjecajima (hladnoća, velika vlažnost, iznenadne promjene temperature zraka i sl.), ovi proizvodi omogućuju osobama koje ih nose dugotrajni boravak u vanjskim uvjetima tijekom različitih profesionalnih ili rekreativnih aktivnosti.

Materijal: Prirodan i udoban

Proizvodi su napravljeni od čiste vune, kao prirodnog izvora topline i od sintetskog rastezljivog materijala koji omogućuje fleksibilnost i ugodnost nošenja. Vuna dvostrukim mehanizmom djelovanja osigurava održavanje topline i upijanje vlage. Naime, ona održava toplinu tijela, a u slučaju značajnog povišenja tjelesne temperature, npr. prilikom tjelesnog vježbanja, vuna omogućuje perspiraciju tj. isparavanje znoja, što doprinosi osjećaju ugode. GIBAUD-ov program termoterapije sadrži nekoliko proizvoda: od pojasa za slabinsku kralješnicu do grijača koljena.

GIBAUD posjeduje certifikate ISO 9001 i ISO 14001.