UČITAVANJE STRANICE :)

01 487 3025
01 487 3025
TREBATE POMOĆ? NAZOVITE NAS NA: 01 487 3025
Posjetite nas u Zagrebu, Vlaška 7

Klub vjernosti

Unesite Vaše podatke za prijavu u klub vjernosti

Prijava

ŽELIŠ SAZNATI VIŠE O OVOJ KATEGORIJI?
Gibaud - Topli pojas - bijeli
240,00 kn
Gibaud - Topli pojas - antracit siv...
240,00 kn
Gibaud - Grijač koljena
149,00 kn
Warmies - premium janje
189,00 kn
Warmies - labrador
149,00 kn
TERMOFOR S NAVLAKOM
55,00 kn
Warmies - roza sovica
149,00 kn
Warmies - majmun
149,00 kn
KINECARE oblog za lumbalnu regiju
128,00 kn
KINECARE oblog za zglobove
99,00 kn
KINECARE maska za oči
115,00 kn

Nešto više o ovoj kategoriji :)

REUMA I TERAPIJA TOPLINOM

Termoterapija je prirodna fizikalna terapijska metoda koja se sastoji u primjeni topline na osjetljiva područja tijela s ciljem smanjenja boli i opuštanja mišića, čime se postiže i povećanje opsega pokreta u zglobovima. Toplina također potiče širenje krvnih žila u području njene primjene i na taj način poboljšava opskrbu kisikom i prehranu tkiva.

Budući da mnogi reumatski bolesnici trpe bolove i osjećaju hladnoću posebno u okrajinama, logično je da će kod njih termoterapija pokazati dobre rezultate. Drugim riječima, reuma predstavlja, uz izlaganje hladnoći, glavnu indikaciju za korištenje termoterapijskih proizvoda.

Indikacije: Reuma i izlaganje hladnoći

Program termoterapijskih proizvoda renomirane francuske tvrtke GIBAUD preporučuje se za uklanjanje reumatskih bolova, posebice bolova u mišićima i tetivama. Osim osnovne toplinske zaštite pri nepovoljnim vremenskim utjecajima (hladnoća, velika vlažnost, iznenadne promjene temperature zraka i sl.), ovi proizvodi omogućuju osobama koje ih nose dugotrajni boravak u vanjskim uvjetima tijekom različitih profesionalnih ili rekreativnih aktivnosti.

Materijal: Prirodan i udoban

Proizvodi su napravljeni od čiste vune, kao prirodnog izvora topline i od sintetskog rastezljivog materijala koji omogućuje fleksibilnost i ugodnost nošenja. Vuna dvostrukim mehanizmom djelovanja osigurava održavanje topline i upijanje vlage. Naime, ona održava toplinu tijela, a u slučaju značajnog povišenja tjelesne temperature, npr. prilikom tjelesnog vježbanja, vuna omogućuje perspiraciju tj. isparavanje znoja, što doprinosi osjećaju ugode. GIBAUD-ov program termoterapije sadrži nekoliko proizvoda: od pojasa za slabinsku kralješnicu do grijača koljena.

GIBAUD posjeduje certifikate ISO 9001 i ISO 14001.